Hotell Brudhäll logo

Konferens och evenemang

Bröllop, konferens, släktfest eller företagsevent?

Tag med ditt sällskap ut till Kökar för att samla ny energi, uppleva det oförglömliga och ha kul ihop. Vi skräddarsyr Ert evenemang enligt Era önskemål. Är det kayaking, båtutfärd eller välmående som intresserar? Kanske en kombination av äventyr och konferens?

Hos oss får ni tid att njuta av tillvaron och varandras sällskap i den genuina skärgårdsmiljön.
Kökar - långt från den hektiska vardagen och storstadens buller, nära till havet, lugnet och ett lyckat event!

Be om offert

Idéer till ert företags evenemang

Vildmarksupplevelse

En segeltur med storbåten Tjutt-tjutt är ett oförglömligt äventyr. Passar grupper upp till 8 personer eller som ett heldagsprogram med vandring varvat med segling för 16 personer. Kan även kombineras med fågelskådning.

Kultur

En guidad båttur till Grevens ö Källskär (3,5 h, max 48 personer), guidning på Hamnös klosterruiner och St: Anna kyrka eller besök till öns biodlare. Vi ordnar din kulturupplevelse på Kökar.

Skyttesimulator

Upptäck dina dolda talanger på Kökars skyttesimulator - 200 m från Brudhäll. Pris 15 €/h och person. Grupp 6-10 personer 70 €/h. Tillgängligt dagligen 12:00-22:00 per bokning.

Fågelskådning

En guidad hel- eller halvdag för fågelskådning är ett annorlunda program. Kan även kombineras med segling.

Bastu

Upplev vår nybyggda tvåvåningsbastu med tillhörande jacuzzi. Bastun rymmer ca 10 personer.
Be om offert

Från dörr till dörr

Gör det enkelt för dig och dina kollegor, boka en dörr – till – dörrkonferens. Ni blir upphämtade med egen buss från Ert kontor, reser smidigt hela vägen till Kökar, vi ser till att ni får uppleva det bästa skärgården har att erbjuda.
Be om offert

Över havet

Gör er en-dags konferens till ett äventyr. Från Åland kan ni som mindre grupp åka till oss med båt, mötas i en lugn inspirerande miljö och njuta av delikatesser från skärgården. Ett riktigt skärgårdsäventyr som blir kafferummets höjdpunkt!
Be om offert

Skärgårdsäventyret

Favoriten bland våra grupper, njut av den härliga kombinationen av konferens, frisk luft, aktiviteter och god mat. Ni sköter transporten, vi tar hand om resten.
Be om offert

Be om offert

    crossmenuchevron-down
    fiSuomi
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram