Hotell Brudhäll logo

Att göra hos Brudhäll

Hos oss på Brudhäll hittar du ett stort utbud av aktiviteter för stora och små. Har du något speciellt i tankarna? Hör av dig till oss - vi ordnar det mesta!

Upplev vår nybyggda tvåvåningsbastu!

Boka vår exklusiva tvåvåningsbastu för dig och ditt sällskap. Under vintern 2020 färdigställdes gästhamnens nya bastu med hjälp av Smart Marina - EU finansiering.

Bastun ligger riktigt intill gästhamnens brygga och det finns goda förutsättningar för att ta sig ett dopp i havet. Bastun kan bokas av Brudhälls gäster samt utomstående, den passar för sällskap upp till 10 personer. 

Vid bastun finns även en jacuzzi som bekvämt rymmer upp till 4 personer.

Bastun kan hyras enskilt eller med jacuzzi.  Kontakta oss för att boka.
Pris för bastu: 
1 - 2 personer 65 €
15 € tillägg per person
Pris för Jacuzzi: 
1-2 personer 45 €
3-4 personer 85 €

Källskär

Hos oss kan du hoppa på en av våra dagliga turer under högsäsong eller beställa en privat tur för dig och ditt sällskap upp till 48 personer.

Båtfärden går genom Kökars vackra ytterskärgård. Guidad vandring över ön Källskär till Friherre Åkerhielms arkitektritade stockhus och medelhavsinspirerad trädgård. Härifrån ses horisonten och vågorna från det öppna havet som slår mot klipporna.

Cykla

Upptäck Kökar på cykel, ät Ålandspannkaka på Peders Aplagård, besök öns vackra kyrka på Hamnö och ta del av allt Kökar har att erbjuda. Från cykeln kan du se får, havsörnar och ett och annat rådjur. 

Från utebaren/hamnkontoret, kan du hyra en cykel. Vi har 1- och 3-växlade cyklar och förstås även barncyklar med hjälmar. Fråga oss i hamnkontoret så hjälper vi dig!

Pris per cykel: 
1h / 7,5 €
2h / 9 € 
4 h/ 18 €
6 h/ 21 €
12 h/ 30 €

Utespel

Från uebaren, kan du hyra olika utespel, bl.a. mölkky, kubb och petanq. Fråga oss i utebaren så hjälper vi dig!

Pris per spel: 
5 €/ 3 h

Frisbeegolf

På Brudhäll finns en frisbeekorg för övning. Vid Peders Aplagård 6 km bort hittar du Kökars frisbeegolfbana med 18 hål - en rolig aktivitet för hela familjen eller kompisgänget!

SUP brädor

Brudhäll är beläget i en lugn kanal, vad är då bättre än att uppleva närområdet på ett SUP-bräde? Vattnet på Kökar är klart, så från SUP-brädet får du ta del av fisklivet under ytan. Eller varför inte bara ligga i solen och driva längs med kanalen. 

Brudhäll har två SUP-brädor med flytväst till uthyrning. Fråga oss på Akterdäck så hjälper vi dig!

Pris per sup bräde: 
15 €/h

Gästhamnens bastu och allmän bastu 

På Brudhäll erbjuder vi inkluderad allmän bastu för våra hotellgäster samt båtgäster. Badstegen finns några meter från bastun. Bastun är belägen intill Brudhälls utebar, Akterdäck bar. 
Allmän bastu kl. 15.00 -18.30, herrar och damer skilt.
Det finns även möjlighet att boka Brudhälls gästhamns bastu för privata turer. 
Läs mer om privata bastuturer här

Vad kan man göra på Kökar? 

Det finns en hel del att uppleva på Kökar. Utforska Kökars historia, kultur, natur 
och ta del av andra spännande aktiviteter.
Läs mer
crossmenuchevron-down
fiSuomi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram