Hotell Brudhäll logo

Sevärdheter på Kökar

På Kökar finns naturupplevelser för alla smaker. Cykla till något av öns caféer, vandra på vidunderliga Kalen eller upptäck ytterskärgården med en guidad båtutfärd till Grevens ö Källskär.

Källskär

Vi ordnar guidade turer till Grevens ö Källskär.
Under sommaren kör vi dagliga turer med avgång kl. 13:00 från hotellet. Övriga tider kan du boka en privat tur för 1 - 48 personer.
Läs mer

Bada bastu i två våningar

Upplev Brudhäll gästhamns nybyggda tvåvåningsbastu.
Bastun har plats för 10 personer och jacuzzin 4 personer. Bastun kan hyras enskilt eller med jacuzzi.
Läs mer

Caféer och gårdsbutiker

Upptäck Kökar på cykel. Prova lokal äppelcider på Peders aplagård, fynda på hantverksboden och loppisar längs vägen. Stanna upp en kväll på Brudhälls utebar och upplev minglet mellan besökare och skärgårdsbor.
Boka din resa nu

Solnedgång på Hamnö

Hamnö med st:Anna kyrka och klosterruinerna har en speciell plats i mångas hjärta. Den vackra kyrkan och öns spännande historia kombinerat med en hisnande utsikt mot horisonten gör Hamnö till ett givet besöksmål. Via oss kan du även boka en privat guide.
Boka din resa nu

Fågelskådning

På Kökar finns flera nyligen byggda fågelskådningsplattformar - passar utmärkt även som utsiktsplats för den oinvigde.
Kökar är ett fågelskådningens mecka - vi har guiderna!
Boka din resa nu

Vandring

För den som älskar vandring finns det goda förutsättningar på Kökar. Kalen med sin vidunderliga natur erbjuder både kortare och längre vandringsturer - från en halvtimme till en heldag.

Missa inte heller vandringsstigarna på Hamnö, där närheten till havet verkligen kommer till sin rätt. Vi berättar gärna mer.
Vandringskarta

Segling med storbåten Tjutt-tjutt

En vildmarksupplevelse att minnas. Upplev segling i gammal stil med Gunnars storbåt Tjutt-tjutt. Passar sällskap på 2-8 personer, eller med segling och vandring i kombination upp till 16 personer. Kan kombineras med Källskär eller fågelskådning. Väderreservation..
Kontakta oss
crossmenuchevron-down