Hotell Brudhäll logo

Hotell på Kökar, Åland

Brudhäll Hotell & Restaurang är vackert placerat i en lugn havsvik på ön Kökar i Ålands skärgård. Alla rum inkluderar frukost.
Incheckning: kl. 15:00
Utceckning: kl. 11:00
Boka nu

Dubbelrum med sjöutsikt

Ett rum för två personer med utsikt över Brudhälls gästhamn, eget badrum med dusch, två enkelsängar och en sittgrupp. Inklusive frukost.
Boka nu

Dubbelrum

Ett rum för två personer med utsikt mot innergården. Eget badrum med dusch, två enkelsängar och en sittgrupp. Inklusive frukost.
Boka nu

Trippelrum med sjöutsikt

Ett rum för tre vuxna, utsikt över Brudhälls gästhamn, eget badrum med dusch, två enkelsängar och en sittgrupp. Inklusive frukost.
Boka nu

4-personers rum

Ett rum för fyra vuxna, utsikt över Brudhälls gästhamn, eget badrum med dusch, två enkelsängar och en sittgrupp. Inklusive frukost.
Boka nu

Familjerum med sjöutsikt

Ett familjerum för upp till tre vuxna och två barn. Här finns det bäddat med två barnsängar uppe på loftet. Rummet har utsikt över Brudhälls gästhamn, eget badrum med dusch och en sittgrupp. Perfekt för barn 6-12 år. Inklusive frukost.
Boka nu

Familjerum

Ett familjerum för upp till tre vuxna och två barn. Här finns det bäddat med två barnsängar uppe på loftet. Rummet har utsikt över innergården, eget badrum med dusch och en sittgrupp. Perfekt för barn 6-12 år. Inklusive frukost.
Boka nu

Svit

I Brudhälls svit har du vardagsrum, sovrum med dubbelsäng och badrum med egen bastu. Vacker utsikt mot söder och havsvikens inlopp. Inklusive frukost.
Boka nu

Pilgrimmens rum

För den anspråkslöse finns vårt minsta rum. En enkelbädd och eget badrum. Inklusive frukost.
Boka nu
crossmenuchevron-down