Hotell Brudhäll logo

Att göra hos Brudhäll

Hos oss på Brudhäll hittar du ett stort utbud av aktiviteter för stora och små. Har du något speciellt i tankarna? Hör av dig till oss - vi ordnar det mesta!

Bastu

Upplev vår nybyggda tvåvåningsbastu!
Under vintern 2020 färdigställdes gästhamnens nya bastu med hjälp av Smart Marina - EU finansiering.
Bastun har plats för 10 personer och jacuzzin 4 personer. Bastun kan hyras enskilt eller med jacuzzi.
Brudhälls Sauna

Källskär

Vi ordnar guidade turer till Grevens ö Källskär.
Under sommaren kör vi dagliga turer med avgång kl. 13:00 från hotellet. Övriga tider kan du boka en privat tur för 1 - 48 personer.

Cykla

Upptäck Kökar på cykel. Ät ålandspannkaka på Peders aplagård och besök öns vackra kyrka på Hamnö. Från cykeln kan du se får, havsörn och ett och annat rådjur. Vi har 1- och 3-växlade damcyklar och förstås även barncyklar & hjälmar. Fråga oss i utebaren så hjälper vi dig.

Utespel och SUP-bräden

Vi har ett antal utespel för uthyrning såsom mölkky och petanq. Vi har dessutom två stycken paddelbräden med flytvästar. Fråga oss i utebaren så hjälper vi dig!

Frisbeegolf

På Brudhäll finns en frisbeekorg för övning. Vid Peders aplagård 6 km bort hittar du Kökars frisbeegolfbana med 18 hål - en rolig aktivitet för hela familjen eller kompisgänget!

Öva jakt och prickskytte på skyttesimulator

Upptäck dina dolda talanger på Kökas skyttesimulator - 200 m från Brudhäll. Pris 15 €/h och person. Grupp 6-10 personer 70 €/h. Tillgängligt dagligen 12:00-22:00 per bokning.
crossmenuchevron-down